JAK NA HNĚV V MATEŘSTVÍ

TÝDEN VIDEÍ pro méně křiku a více lásky

C

Diskutovat a ptát se můžete ve facebookové skupině:

Hněv z pohledu tradiční čínské medicíny (TCM)

– s Erikem Palko

Erik Palko

– fyzioterapeut a odborník na tradiční čínskou medicínu (TCM)

https://erik-palko.cz/

Jak méně křičet a žít ve větší harmonii

Ve videu zmiňuji tříměsíční on-line kurz Jak méně křičet a žít ve větší harmonii se sebou samou i se svými dětmi.

Ke kurzu dostanete jako bonus Erikův e-book Hněv z pohledu TCM.

Více informací o on-line kurzu najdete zde:

Prostor pro vaše komentáře

[fbcomments url="https://www.pavlakupco.cz/jak-na-hnev-v-materstvi-den4/" width="375" count="off" num="3" countmsg="wonderful comments!"]

6 Komentáře(ů)

  1. Stáňa Nováková

    Milá Pavlo, moc se mi dnešní povídání líbilo. Hodně souzní s mojí životní filozofií. Díky za něj!

    Odpovědět
    • Pavla Kupčo

      To jsem ráda, že se povídání líbilo, Stáňo. Díky za zprávu.

      Odpovědět
  2. Denisa

    Pavli!Moc děkuji za nápad s týdnem videí. Dnešní povídání bylo super! Už třetí týden řeším a praktikuji detoxikaci jater mě i mého syna, kvůli jeho atopického exému, a tak nějak mi to vše, i právě díky dnešnímu povídání, do sebe zapadá! Moc díky tobě i Erikovi!

    Odpovědět
    • Pavla Kupčo

      Díky za komentář, Deniso. To jsem ráda, že se vám povídání líbilo a přineslo další dílek k tomu, co teď žijete. Přeji, ať vás nesužuje ekzém ani nadměrný hněv.

      Odpovědět
  3. Katka

    Dobrý den, zajímalo by mě, proč se má na jaře zařazovat zelená strava do jídelníčku postupně, proč se jí nemá jíst rovnou hodně, jak zmínil Erik.

    Moc děkuji za krásné video.

    Odpovědět
  4. Erik

    Dobrý den Katko. Celkově čínská medicína syrové stravě neholduje. Většina lidí má u nás v dnešní době z vícero důvodů oslabené trávení a slezina (dle čínské medicíny orgán, který řídí trávení) nedokáže efektivně syrovou potravu strávit. Na to aby byla strávená si ji musí člověk za pomoci svého trávení „uvařit“ jinak by zůstala nestrávená. Zelená strava je tedy svou povahou studená a jaro je období, kdy je tepla ještě málo. A tak by hrozilo, že nás bude chlad chladit z venku a syrová potrava zevnitř. Závisí to samozřejmě i na trávicím traktu konkrétního člověka, ale všeobecně se doporučuje přidávat zelené věci postupně a neunáhlit se.

    Odpovědět

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

two × four =

Níže zadejte své křestní jméno a e-mail

 

Pošlu Vám e-book Z bouchajícího papiňáku laskavou mámou. A spolu s ním získáte i pravidelnou dávku inspirace, jak žít šťastněji a vyrovnaněji (nejen) s dětmi.

 

 

Váš e-book už je na cestě k vám!

Níže zadejte svůj e-mail.

Pošlu Vám e-book Z bouchajícího papiňáku laskavou mámou. A spolu s ním získáte i pravidelnou dávku inspirace, jak žít šťastněji a vyrovnaněji (nejen) s dětmi.

Vaše osobní údaje (jméno, e-mailová adresa) jsou u mě v bezpečí a budu (Mgr. Pavla Kupčo, IČ: 04883187, se sídlem K parku 298, 251 01 Nupaky) je na základě vašeho souhlasu zpracovávat podle zásad ochrany osobních údajů , které vycházejí z české a evropské legislativy.

Stisknutím tlačítka vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním potřebným pro zaslání e-booku a dalších newsletterů ode mě, které se budou týkat souvisejícího tématu.

Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat kliknutím na tlačítko ODHLÁSIT v každém zaslaném e-mailu.

You have Successfully Subscribed!